Αποστολή μηνύματος:
Τηλ.: 6908 500471
email: Mymassage365@gmail.com

Απολαύστε μασάζ Αρωματοθεραπείας – Shiatsu Νού-ρου

Η καθημερινές δραστηριότητες και το στρες που αντιμετωπίζετε σας προκαλούν κόπωση και σωματική καταπόνηση. Το μασάζ Shiatsu θα σας χαλαρώσει και θα σας προσφέρει ευεξία και αναζωογόνηση.

Τι είναι το Shiatsu nu ru

Είναι ιαπωνική τεχνική που ξεκίνησε από το Kawasaki της Ιαπωνίας. Η λέξη προέρχεται από την ιαπωνική γλώσσα και σημαίνει “ολισθηρή, λεία”. Κατά τη διάρκεια του μασάζ nu ru , υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή επαφή, κατά την οποία προκαλούνται έντονες αισθήσεις για την ανακούφιση του στρες.

Η τεχνική του nu ru

Η τεχνική απαιτεί  επαγγελματία μασέζ Shiatsu nu ru. Το κύριο συστατικό του τζελ που χρησιμοποιείται είναι από τα φύλλα του φυτού Sphaerotrichia divaricata, ενώ συχνά περιέχει χαμομήλι, αζουλένιο και άλλα μέταλλα.

Η Μασέζ

Η μασέζ είναι έμπειρη στο χώρο του Shiatsu  nu ru και μαζί της θα απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία του Shiatsu nu ru μασάζ. Θα σας βοηθήσει να ανεβείτε ψυχολογικά και σωματικά καθώς θα απολαμβάνετε την ευχαρίστηση σε ολόκληρο το σώμα σας καθ’ όλη τη διάρκεια του μασάζ.

Φορώντας αποκλειστικά μα γιό και με τη χρήση του ειδικού τζέλ για nu ru μασάζ, ολισθαίνει σε όλο το σώμα, εστιάζοντας στα σημεία που συσσωρεύεται η μεγαλύτερη ένταση όπως η πλάτη και τα άκρα.

Συνεδρίες

Στο Shiatsu nu ru κατά την διάρκεια, ο μασέζ με το σώμα του, έρχεται σε επαφή με τα ενεργειακά σημεία και ως αποτέλεσμα έχει τη μετάδοση θετικής ενέργειας. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από τη μασέζ γίνονται ΠΑΝΤΑ με μαγιό. Ο πελάτης μπορεί να επικεντρωθεί στα δικά του συναισθήματα, ψυχικά και σωματικά, ενώ νιώθει το σώμα του πιο ανάλαφρο καθώς γίνεται αισθητή η έλλειψη βαρύτητας.

Για να μπορέσει να κανονιστεί το ραντεβού στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να κάνετε το αίτημά σας και να αναμένετε επιβεβαίωση από εμάς για το αν είναι εφικτό ή όχι.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές με μήνυμα στο email μας ή με γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο επικοινωνίας. Επίσης δεκτές γίνονται και οι αιτήσεις απο το Viber ή το WhatsApp.

Τι χρειάζεται να έχουμε

Χρειάζεται ένα ζεστό μέρος και ένα κρε βάτι. Καλό θα ήταν να υπάρχει διπλό κρε βάτι χωρίς όμως και με μονό να υπάρχει πρόβλημα. Για να προστατεύσουμε το κρεβάτι σας, απλώνουμε ένα ειδικό πλαστικό κάλυμμα που το φέρνουμε εμείς.

Αν υπάρχει αρκετός χώρος τότε υπάρχει δυνατότητα να φέρουμε διπλό φουσκωτό στρώμα αρκεί να το ζητήσετε στην αίτηση που θα κάνετε για το ραντεβού. Οτιδήποτε άλλο χρειαστεί για το μασάζ το φέρνουμε εμείς. Μετά το μασάζ θα χρειαστεί ένα ντούζ για τη μασέζ και για εσάς.

Κόστος

Ασφάλεια

Το nu ru μασάζ είναι ΜΑΣΑΖ και δε γίνεται πληρωμένο σεξ. Ο νόμος απαγορεύει ρητά ερωτική συνεύρεση επί πληρωμή και αν κάποιος ή κάποια μασέζ προσφέρει υπηρεσίες εκτός του Nuru μασάζ τότε κινδυνεύει με φυλάκιση. Όσον αφορά την επαφή του πελάτη με τη μασέζ, είναι μέχρι το σημείο που θα επιτραπεί από την ίδια κατά την διάρκεια της συνεδρίας. Για αυτό το λόγο θα ήταν προτιμότερο πριν αποφασίσετε να έρθετε σε επικοινωνία με τη μασέζ για ραντεβού, να σκεφθείτε σοβαρά πως αναζητάτε ΜΟΝΟ την απόλαυση αυτού του είδους μασάζ.

Η ασφάλεια είναι το παν και για τη μασέζ αλλά και για τον πελάτη, γι’ αυτό τηλεφωνικές κλήσεις με απόκρυψη δε θα απαντώνται. Επίσης ραντεβού θα πραγματοποιηθεί εφόσον έχετε στείλει όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στη σελίδα επικοινωνίας και γίνει επιβεβαίωση του ραντεβού από εμάς. Τα στοιχεία σας εκτός ότι χρειάζονται για να μπορέσουμε να έρθουμε στον χώρο σας, διατηρούνται και για λόγους ασφαλείας για την ασφάλεια και της μασέζ που θα σας επισκεφθεί.

Ραντεβού

Για να κλείσετε το ραντεβού σας:

 • Στείλετε e-mail στο nurumasage.net@gmail.com
 • Καλέσετε ή να στείλετε γραπτό μήνυμα σας στο  6908 500471, στο οποίο θα αναφέρετε απαραιτήτως:
 1. Περιοχή
 2. Οδό και αριθμό
 3. Όροφο
 4. Κουδούνι
 5. Ώρα
 6. Τηλ.Επικοινωνίας
 • Επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω Facebook
 • Να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας.

Το ραντεβού σας θα ισχύει κατόπιν συνεννόησης. Κλήσεις με απόκρυψη αριθμού, δε θα απαντώνται.

Επικοινωνία για ραντεβού με ελλειπή στοιχεία, θα απορρίπτεται.

Το site και το περιεχόμενο του απευθύνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε άτομα άνω των 18 ετών.

Περιοχές: Αθήνα Κέντρο,Ζωγράφου,Πειραιάς..και σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

Φόρμα Επικοινωνίας

  Τα δικά σας σχόλια

   by Salib on Nuru Massage

  Enjoyable and relaxing..Thanks!

   by Γιάννης on Nuru Massage

  Πολύ όμορφη αίσθηση

  Ευχαριστούμε!

   by giannos on Nuru Massage
  oreo

  poli kalo na to kanete oloi!!

  Σας ευχαριστούμε πολύ!

   by Gn on Nuru Massage
  Orea empiria

  orea empeiria tha ithela perissotero alla tin epomeni fora

   by p3tros on Nuru Massage
  Poli orea empiria eyxaristo!

  Να είστε καλά!

  Page 1 of 4:
  «
   
   
  1
  2
  3
  4
   
  »
   

  Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

  Εμείς και οι συνεργάτες μας, δεν αποθηκεύουμε και δεν έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες, όπως cookies καθώς επίσης δεν επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο. Σεβόμαστε το απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα γιαυτό και παραμένουν αυστηρά μεταξύ των.

  Copyrights Ⓒ nurumasage.net - 2024